Common Slovensko

Odborná konferencia Common SR a ČR

Jasná Hotel Grand

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt rotunda restauracia jasnáVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt grand jasná hotel

 

Budúci rok opäť pripravujeme ďalšiu  technologickú konferenciu. Spoločná konferencia združenia Common SR a Common ČR sa bude konať v dňoch 21.5. - 23.5.2017 v Hoteli Grand Jasná v Nízkych Tatrách.

 

Pozývame členov združenia Common Slovensko a Common Česká republika, používateľov systémov "IBM i" a všetkých priateľov moderných technológií IBM aby si rezervovali čas nielen pre zaujímavé informácie na odborných prednáškach a workshopoch.

 

Tak ako je na našich konferenciách dobrým zvykom, pripravili sme aj atraktívny sprievodný program. Tentokrát to bude nedeľný uvítací raut vo výške 2004 m.n.m. vo vyhliadkovej reštaurácií Rotunda na vrchole Chopku.

Samozrejmosťou je možnosť príchodu už v sobotu a využiť tak celý víkend na oddych v tejto  nádhernej Tatranskej lokalite.

 

Pripravujeme odborný program a pokiaľ máte námety na témy alebo typy na prednášky, ktoré by ste si chceli na konferencii vypočuť, budeme radi ak nám dáte o nich vedieť.

 

Rezervujte si prosím už dnes tento termín vo Vašich diároch.

 

Teší sa na Vás organizačný tím.